Referenser

Vår passion: Topptrimmade värmesystem till kunder i hela landet

img_referenser

 

Våra kunder finns i Piteå, Stockholm, Boliden, Sundsvall, Östersund Åre, Kiruna, Skellefteå och Luleå. För att nämna några exempel. Genom åren har vi hjälpt 100-tals kunder att effektivisera och optimera sina inomhusklimat.

 

”Vår delaktighet var med och bidrog till en besparing på ca 1 megawatt hos en större fastighetskund”

Humlegården (Fastighetsbolag i Stockholm).

Löpande delaktighet vid ombyggnationer. Vi granskar förslagen och föreslår justeringar för optimalt inomhusklimat.

 

Dilligensia fastighets AB. Fastigheter i hela Stor-Stockholm.

Löpande konsultuppdrag för både värme-, och kylsystem. Delaktighet vid stor ombyggnation med injustering av värmesystem och förstärkning av systemet som förser enskilda rum med kyla för maximalt inomhusklimat sommartid.

 

Furunäsets kontorshotell. Piteå Näringsfastigheter.

Ett av våra större projekt som innehöll en totalöversyn av 25 000 kvm med optimering ur energisparsynpunkt. Vårt åtgärdsförslag innehåll översyn av ventilation-, styr- och rörsystem. Totalt blev utfallet 1 megawatts energibesparing.

 

Övriga exempel på kunder och projekt,

Fastighetsbolagen PiteBo, Rawi, och Gällivareföretaget Toppbostäder. Raketskolan i Kiruna samt f.d hotellet Cape East i Haparanda.

 

Delaktighet vid nyproduktion (ca 50 000 kvm) av nya Kvinnokliniken på Norrbottens universitetssjukhus. Utbyggnation av fjällgården i Åre samt ombyggnation av värme,- och kylsystem på Hägglunds fabrik i Örnsköldsvik.

 

Översyn av värme- och kylsystem samt varmvattencirkulation vid Skellefte Krafts huvudukontor. Optimerad värme, kyla, varmvattencirkulation, kallvattencirkulation. Coop Arena och Pontushallen i Luleå samt injusteringar på Ericsson huvudkontor och Scandic Hotel i Victoria Tower, Kista.